Uutiset 2011 - News 2011

04.09.2011 Erikoisnäyttely,Marlene Sheppard, Australia

Australianterrierinkerhon Erikoisnäyttely oli varsinainen menestys osallistujamäärän suhteen.Kaiken kaikkiaan ilmoittautuneita ausseja oli 109 kappaletta, joista pentuja 21, uroksia 40 ja narttuja 48.


Surely Let's Mingle I'm Single "Sissi"

Minäkin lähdin matkaan kahden koiran kera. Edellisenä viikonloppuna Tervakoskella ja nyt täällä. Ai, ai ettei vaan näyttelykärpänen olisi puraissut! Vielä pitää kuitenkin hieman harjoitella jottei lähde akuttoman kameran kanssa liikenteeseen. Kiitos Arja kuvasta!

Sissillä näyttely meni mukavasti, mutta Romeo sai tyytyä tällä kertaa vähempään.

Tuloksia:
Redwing Kiss And Tell EH
Surely Let's Mingle I'm Single ERI1,SA,PN4

02.09.2011 Äiti ja tytär


Louhi

Sissi

28.08.2011 Tervakoski INT, tuomari Tapio Ranta

Olipa mukava viettää viimeistä "kesäpäivää" mukavassa seurassa Tervakosken näyttelyssä. Mukana menossa oli Sissi eli Surely Let's Mingle I'm Single. Sissin tulokset ovat parantuneet kerta kerralta. Ensimmäinen näyttely JUK3 SA, toinen JUK2 SA VASERT ja nyt JUK1 SA PN3 SERT.
Olen ihan tyytyväinen :). Hyvä Sissi ja terveiset kasvattajalle!

Ja näin arvio Tapio Ranta Sissiä:
Rotutyypiltään erinomainen. Kaunis feminiininen pää, jossa erinomaiset yksityiskohdat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Erittäin hyvä runko ja raajarakenne. Hyvä karvanlaatu. Vapaat vetävät liikkeet. Erinomainen kokonaisuus.

 

01.03.2011 Isä ja tytär


Redwing Kiss And Tell

Surely Fatal Attraction om. Kimmo Laitinen
06.02.2011 Redwing Kiss And Tell "Romeo" Suomen muotovalio - Finnish Champion

Punaisen hurmurimme sertin metsästys päättyi Parkanossa Maija Mäkisen ojentamaan muotovalioruusukkeeseen. Romeo oli hienosti VSP häviten veteraani Millalle (Reimin Sun Moon Stars). Romeon näyttelyura on ollut melkoinen. Se on ollut 20:ssä näyttelyssä, joista tassuun on tyrkätty 5xPU1, 7xPU2, 2xPU3, 2xPU4, 3xROP, 2xVSP, 9xSERT, 4xVARASERT, 2xCACIB, 1xVARACA ruusukkeet. Lisäksi Romeo on mitä mainioin seurakoira kotioloissa ja aina innokas lenkkikaveri.

Redwing Kiss and Tell BOS, CC & new Finnish champion in Parkano judged by Maija Makinen. Thank you Sue Holsinger, Romeon's breeder and many thanks to Satu for showing Romeo!


Redwing Kiss And Tell and Reimin Sun Moon Stars
photo Maiju Lepistö